HAARBRUG 16-1 16A BUNSCHOTEN-SPAKENBURG

02-02-2021

Representatieve bedrijfsruimte met kantoor gelegen aan de hoofdstraat "Haarbrug" van bedrijventerrein Haarbrug-Noord te Bunschoten. Het gebouw is onderdeel van een bedrijvenverzamelgebouw en is gerealiseerd in 2007. Het pand beschikt over een energielabel A.

De bedrijfsruimte heeft een vloeroppervlak van circa 98 m², welke u kan bereiken via de overheaddeur met loopdeur. Deze 98 m² is opgesplitst in een oppervlakte voor bedrijfsruimte van circa 64 m² en op de eerste verdieping een kantoorruimte van circa 34 m². De bedrijfsruimte beschikt over een eigen voorterrein.
De hoogte van de unit is 6,4 m.

Deze bedrijfsruimte is ook uitstekend te combineren, met de naastgelegen kantoorruimte Haarbrug 16-1. Op de begane grond is 86 m² kantoorruimte in overleg beschikbaar.
Op de eerste verdieping is 86 m² kantoorruimte beschikbaar per eind 2e kwartaal 2021. Groeit uw onderneming, dan is het mogelijk om de eerste verdieping er ook bij te huren.

Het kantoorgebouw is gelegen op een uitstekende zichtlocatie aan een doorgaande weg van het bedrijventerrein.

Bereikbaarheid:

Bedrijventerrein "Haarbrug Noord" is uitstekend bereikbaar en zeer centraal gelegen nabij uitvalswegen naar A1, A27 en A28.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte met kantoorruimte:
Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen:
•luxe systeemplafonds (in de kantoorruimte) inclusief verlichtingsarmaturen;
•kabelgoten voorzien van netwerkbekabeling;
•betonnen vloer;
•toiletruimte;
•cv-installatie (2019) gedeeld gebruik met de kantoorruimte op de eerste verdieping;
•keukenblok met inbouwboiler.

De bovenvermelde zaken en voorzieningen worden aan huurder ter beschikking gesteld door verhuurder en dienen bij beëindiging van de huurovereenkomst in goed werkende en verkerende staat te worden opgeleverd door huurder. Onderhoud, reparatie en eventuele vervanging komen voor rekening van huurder, tenzij vervanging noodzakelijk is in geval van normaal gebruik en slijtage. Huurder verplicht zich als goed huisvader voor bovengenoemde voorzieningen zorg te dragen.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 2.250,- per maand exclusief BTW.

Parkeergelegenheid:
Op eigen terrein zijn 3 vaste parkeerplaatsen, voor de deur zijn openbare parkeerplekken.

Servicekosten:
Er zijn geen bijkomende servicekosten voor de bedrijfsruimte, huurder is direct contractant van de openbare nutsbedrijven.

Voor de kantoorruimte bestaan de servicekosten uit een eens per jaar te verrekenen bedrag, voor het gebruik van het elektra, water, verwarming en schoonmaakkosten van de entree en van de buitenbeglazing. De servicekosten bedragen € 140,- per maand excl. BTW en worden gelijktijdig met de huur gefactureerd.

Aanvaarding:
Het object is in overleg te aanvaarden.

Huurtermijn:
Voorkeur voor 5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van 5 jaar.

Onder-/ overmaat metrage:
Van het complex is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Gunning :
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Btw-heffing: het uitgangspunt is BTW belaste verhuur. Derhalve dienen alle bedragen te worden vermeerderd met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting. Indien de huurder niet aan het 90%-criterium voldoet, zal ervan rechtswege sprake zijn van een omzetbelasting vrijgestelde verhuur.
Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Voor meer informatie of afspraak voor bezichtiging verzoeken wij u contact op te nemen met Bianca Timmer, tel. 06-25064798.


Afbeeldingen

HAARBRUG 16-1 16A BUNSCHOTEN-SPAKENBURG
HAARBRUG 16-1 16A BUNSCHOTEN-SPAKENBURG
HAARBRUG 16-1 16A BUNSCHOTEN-SPAKENBURG
HAARBRUG 16-1 16A BUNSCHOTEN-SPAKENBURG
HAARBRUG 16-1 16A BUNSCHOTEN-SPAKENBURG
HAARBRUG 16-1 16A BUNSCHOTEN-SPAKENBURG
HAARBRUG 16-1 16A BUNSCHOTEN-SPAKENBURG
HAARBRUG 16-1 16A BUNSCHOTEN-SPAKENBURG
HAARBRUG 16-1 16A BUNSCHOTEN-SPAKENBURG
Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 2.250,- per maand exclusief BTW.
Oppervlakte m2
Ca. 98 m² welke is opgesplitst in een oppervlakte voor bedrijfsruimte van circa 64 m² en op de eerste verdieping een kantoorruimte van circa 34 m².
Op de begane grond is 86 m² kantoorruimte in overleg beschikbaar.